AMBULANTA SOCIALĂ


MOTTO:  „Urgenţa este o metodă de lucru, nu un scop în sine”


Str. Olari, nr. 11 - 13
Program de lucru:
luni – vineri – 08.00 – 20.00
Sef Serviciu – Mihaela Găină
Telefon – 021.9862

 

OBIECTIV GENERAL

Serviciul Intervenţie şi Urgenţe Sociale, în cadrul căruia funcţionează proiectul Ambulanţa Socială, are ca obiectiv general realizarea rapidă şi eficientă a măsurilor de protecţie socială necesare persoanelor care reprezintă urgenţe sociale.

CUM NE CONTACTATI?

Numărul de telefon la care ne puteţi contacta este 021.9862. Programul dispeceratului pentru telefonul de urgenţă este în fiecare zi, între orele 08.00 – 21.00, însă numărul de urgenţă 021/9862 poate fi apelat 24/24 ore, apelurile fiind preluate prin intermediul unui aparat telefonic cu serviciu de preluare şi înregistrare a apelurilor şi sunt soluţionate în timpul programului normal de lucru.

CINE BENEFICIAZA?

PERSOANELE AFLATE ÎN SITUATIE DE RISC SOCIAL CARE NECESITĂ INTERVENTIE IMEDIATA PENTRU PREVENIREA DEGRADARII FIZICE SI SOCIALE 

PROGRAM DE LUCRU

Echipele mobile de intervenţie multidisciplinare îşi desfăşoară activitatea între orele 08.00 – 20.00, de luni până vineri.

SERVICIILE sunt oferite în urma unei evaluări socio-medicale, de 6 ECHIPAJE MOBILE formate din:

 
În vederea atingerii obiectivelor sale, Serviciul Intervenţie şi Urgenţe Sociale oferă beneficiarilor un COMPLEX DE SERVICII DE NATURA MEDICALA SI SOCIALA:

Principalele ACTIVITĂŢI constau în:

                De asemenea, această activitate se realizează o dată pe săptămână în cadrul Clubului Înţelepţilor din B-dul Basarabia, nr. 96, Sector 2, în cadrul Clubului Seniorilor din Parcul Plumbuita, precum şi în Parcul Morarilor, pentru persoanele vârstnice asistate de Compania J.T.I. International România;

PARTENERI:
Încă de la inaugurarea proiectului, Primăria Sectorului 2, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 a încheiat un parteneriat cu următoarele instituţii:
Organizaţii

 1. JTI România
 2. Vodafone România
 3. „Organizaţia Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual IM”

Unităţi medicale

 1. Spitalul Clinic „ Colentina ”
 2. Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş ”
 3. Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”
 4. Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului „Alfred D. Rusescu”
 5. Spitalul Clinic  „Dr. Ioan Cantacuzino”
 6. Spitalul Clinic de Ortopedie - Traumatologie şi TBC Osteoarticular "Foişor"
 7. Spitalul Clinic  „Nicolae Malaxa”
 8. Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia

La nivelul comunităţii s-au evidenţiat o serie de EFECTE BENEFICE, respectiv:

IMPORTANT!

Dacă situaţia sesizată reprezintă o urgenţă medicală, trebuie să solicitaţi sprijin Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, prin intermediul sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112, serviciu de urgenţe medicale cu program permanent.